Update-ul săptămânal Wargaming

Cu ocazia evenimentului E3 din Los Angeles, compania Wargaming a lansat un val de știri și informații despre produsele lor într-un timp scurt. Din aceasta cauza, am decis să comasez toate aceste noutăți într-un singur articol.

World of Tanks, “nava amiral” a companiei Wargaming a ajuns la numărul record de 60 de milioane de utilizatori înregistrați la nivel global. Cu această ocazie avem un trailer nou ca să ne mai clătim retinele.

httpv://www.youtube.com/watch?v=HYY20lAhbVs&feature=youtu.be

Acuma câteva luni existau zvonuri în legătură cu portarea jocului mai sus amintit pe console. Se pare că la E3 a fost făcut anunțul oficial pentru World of Tanks Xbox 360 Edition prin intermediul unui trailer plin de “verde” și acțiune, iar vizitatorii evenimentului au avut ocazia să încerce jocul pe “noua” platformă.

Din câte am văzut în livestream durează ceva să te obișnuiești cu gamepad-ul, dar în caz că doriți să vă înscrieți în cadrul fazei Beta accesați următorul link- http://wt360e.com/

httpv://www.youtube.com/watch?v=FmYm_EhMo7g&feature=youtu.be

Să lăsăm tancurile deoparte și să trecem la avioane.Dezvoltatorii jocului World of Warplanes ne anunță că pe data de 2 Iulie jocul va intra în fază de Open Beta Testing. Asta înseamnă că toată lumea poate să se înscrie și să se joace cât poftește suflețelul lor.

De asemenea, această data mai marchează și implementarea serviciului Unified Premium Account.

httpv://www.youtube.com/watch?v=-UeQehWc1UU&feature=youtu.be

Wargaming se află într-un plin proces de restructurare a sistemului de monetizare din cadrul jocurilor sale. Asta înseamnă că au de gând să înlăture orice urmă de pay-to-win, noul motto fiind “free-to-win”. În mare parte veniturile vor veni din tancuri premium și opțiuni de personalizare.

httpv://www.youtube.com/watch?v=-hAR00DG94k&feature=share

Enjoy! 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.