Eveniment de gaming pentru studenţi: Level Up – retrospectivă

Săptămâna trecută, de-a lungul a trei zile a avut loc Level Up, un eveniment dedicat gaming-ului și IT-ului. Multe companii din domeniul IT&C și gaming au venit să-și împărtășească cunoștințele și să își prezinte echipamentele/produsele către studenții participanți.

Prima zi a fost dedicată unei conferințe susținute de către reprezentanții companiilor respective. Cu această ocazie, spectatorii au reușit să afle informații despre hardware, software, cum să creezi jocuri, hardware-ul necesar creării și rulării acestora, dar am mai avut parte și de o sesiune de overclocking susținută de LAB501. Datorită lor am aflat şi cum poți susține o placă video mai mare şi grea cu doar 2 biscuiței crocanţi şi delicioşi (foto).

A doua zi participanții au avut oportunitatea să pună teoria în practică în cadrul unor workshop-uri. Au învățat cum să facă hărți de jocuri, câte ceva despre grafica 2D, să instaleze un server capabil să susțină un joc online, despre bazele creării unui joc freemium și la final ne-a fost prezentată istoria departamentului EA Sports de către câțiva angajați ai EA România.

În cea de a treia zi participanții și-au dezlănțuit abilitățile de gameri în FIFA 12, DOTA 2 şi Counter-Strike 1.6 iar la final au fost recompensaţi cu premii.

Per total pot spune că a fost o experiență destul de plăcută, condimentată atât cu teorie cât şi cu practică.

Pozele de la eveniment pot fi găsite pe pagina noastră de Facebook.

Enjoy! 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.