Imagini şi video de la lansarea Injustice: Gods Among Us în România

Aşa cum anunţam cu doar câteva zile în urmă, în data de 20 aprilie 2013 a fost organizat un eveniment care a celebrat lansarea jocului Injustice: Gods Among Us în România. Am fost prezenţi şi ne-am întors cu fotografii şi filmări destinate vouă, cititorilor noştri.

httpv://youtu.be/hAwMlj7OSws

În jur de o sută de persoane s-au prezentat la ora 16:00 în MediaGalaxy Mall Bucureşti, unde s-au putut înfrunta în noul joc de lupte produs de Netherrealm pe 6 console PlayStation 3. Competiţia în care s-au înscris 64 de jucători s-a finalizat cu patru fericiţi câştigători care au plecat acasă cu premii ce nu pot fi trecute cu vederea:

  • Locul 1 – o consolă PlayStation 3, un joc Injustice: Gods Among Us în Ediţie de Colecţie, un tricou Injustice: Gods Among Us.
  • Locul 2 – un joc Injustice: Gods Among Us în ediţie Red Son Steelbook, un tricou Injustice: Gods Among Us.
  • Locul 3 – un joc Injustice: Gods Among Us în ediţie Red Son Steelbook, un tricou Injustice: Gods Among Us.
  • Locul 4 – un joc Injustice: Gods Among Us în ediţie standard, un tricou Injustice: Gods Among Us.

Toţi cei 32 de participanţi care au trecut de primul meci al competiţiei au primit de asemenea câte un tricou Injustice.

A fost foarte interesant faptul că o parte dintre cei prezenţi au venit costumaţi în personajele lor preferate, reuşind astfel să  capteze atenţia tuturor. Atmosfera a fost una extrem de plăcută şi civilizată, în pofida faptului că jocul are ca element principal activitatea denumită ştiinţific “cafteală”.

Lansarea Injustice nu ar fi fost posibilă fără susţinere din partea Media GalaxyBest DistributionSony Computer Entertainment Europe și mai ales theGameCAST.net.

Iată fotografii de la eveniment. Ele pot fi găsite şi pe pagina noastră de Facebook, unde vă puteţi da tag, like-uri, comment-uri şi ce mai vreţi voi.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.