Lansare God of War: Ascension – sâmbăta aceasta la Mall Vitan

Se pare că sâmbăta aceasta ne vom trezi aruncați într-un vârtej din care putem iesi nu numai cu mulțumirea că am asistat entuziaști la lansarea God of War:Ascension, ci și cu o consolă PlayStation 3!

Cum pot să câștig?

Este foarte simplu – te prezinți sâmbătă, 23 martie începând cu ora 11.00 la evenimentul de lansare God of War:Ascension ce se va desfășura în magazinul Media Galaxy din Mall Vitan București.

Cei care vin la eveniment vor participa la o tombolă care promite marelui câștigător o consolă PlayStation 3 de 500 GB, împreună cu God of War:Ascension.

Norocosul de pe locul II va deveni mândrul proprietar al unui God of War Collector’s Edition iar cel de pe locul III va pleca acasă cu un joc God of War Special Edition.

Lista premiilor nu se oprește aici iar pe lângă faptul că te vei simți extraordinar în compania celor care iubesc God of War, vei putea de asemenea câștiga tricouri, postere, brelocuri dar și ediții speciale ale celui mai nou joc din seria God of War: Ascension.

Organizatorii vor pune la dispoziție si o zonă de gaming în care fanii se vor putea scufunda în atmosfera extraordinara a lui God of War:Ascension.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.