Wargaming- Happy Holidays!

Dezvoltatorul Wargaming a lansat un nou trailer care ne prezintă realizările acestuia pe anul 2012. Cu această ocazie putem vedea echipele din spatele jocurilor World of Tanks și World of Warplanes, atmosfera și mediul în care lucrează, dar și interesul pe care îl au oamenii pentru evenimentele organizate de aceștia pe întreg mapamondul.

De menționat este că World of Tanks a câștigat trofeul Golden Joystick Awards pentru cel mai bun  MMO al anului, astfel surclasând League of Legends. Asta este o dovadă clară că lumea încă își dă interesul pentru jocurile care au legătură cu Al Doilea Război Mondial. Singurul factor important este să știi cum să abordezi subiectul și să îți promovezi bine produsul.

De asemenea, s-ar putea ca la anul să înceapă fazele de testare pentru World of Warships, așa că stați cu ochii pe forum-ul World of Warships ca să prindeți și voi un loc, așa cum am reușit și eu să prind încă din Alpha Testing la World of Warplanes.

Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=UZPaFroBwfE&feature=em-uploademail

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.