BioShock Infinite: First Few Minutes Trailer

În articolul despre trailer-ul Beast of America dedicat jocului Bioshock Infinite am menționat de o scenă care seamăƒnムcu debutul campaniei din primul BioShock. Se pare că dezvoltatorii de la Irrational Games au vrut să creeze și mai mult hype (sau confuzie) și au lansat un nou trailer intitulat First Few Minutes.

De data aceasta putem vedea ce se întâmplă mai exact în scena sus menționată. Trailer-ul începe cu protagonistul nostru aflat într-o barcă cu vâsle pe o mare agitată în compania a încă două personaje care nu l-au băgat cine știe ce în seamă.

În timp ce se afla în barcă Booker primește o cutie cu cele necesare îndeplinirii misiunii, printre care și un pistol Luger. O fază care mi s-a părut destul de comică a fost că pe capacul cutiei primite scria  7th Cavalry Wounded Knee (“I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee”). După ce am căutat un pic pe net a reieșit faptul că aceast regiment de cavalerie a fost vinovat pentru masacrarea a 150 de indieni in 1890.

Pe măsură ce acțiunea din trailer avansează ajungem la un far asemănător celui din primul Bisohock, iar pe ușa de la intrare este un bilet care îi amintește lui Booker că recuperarea fetei va duce la ștergerea unei “datorii“.

După cum bine știți acțiunea jocului are loc în 1912. Este oare posibil ca Booker DeWitt să fi fost implicat în masacrul acelor indieni și cineva anume l-a ajutat să scape basma curată, iar acum acel cineva îi cere să-și plătească datoria? Răspunsul îl vom afla când se lansează jocul sau poate într-un nou trailer.

Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=WTI_5_bztFQ&feature=player_embedded#!

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.