Wonderbook: Book of Spells pentru PS3 – lansată în premieră mondială în România

Piața de gaming din România este una aflată în continuă creștere, vecinii, prietenii, rudele noastre fiind tot mai interesate de a pune mâna pe un joc bun. Microbul “gameristic” pune stăpânire nu doar pe puștanii de generală și liceu, ori pe studenții ce refuză o noapte în club pentru o partidă bună de stat cu gamepadul în mână, ci și pe bunici, tătici și mămici hotărâte să-și înțeleagă odraselele și de ce stau ele lipite de monitor!

Și dacă avem de a face cu clasicul caz de “lasă naibii jocul ăla și apucă-te de citit o carte”, avem o soluție pentru cei aflați pe buza prăpastiei: Wonderbook pentru PlayStation 3. Aceasta este în cel mai tehnic sens al cuvântului o carte ale cărei pagini conţin simboluri AR (pentru realitatea augmentată) ce sunt citite de către camera PlayStation Eye.  Astfel lumea din jur se transformă într-un loc magic și fascinant pentru toți cei pasionați de trăiri excepționale în jocuri marca Sony Computer Entertainment.

Wonderbook: Book of Spells este primul joc pentru cartea Wonderbook și este primul produs rezultat din parteneriatul dintre Sony şi Pottermore, website-ul gratuit al autoarei J. K. Rowling, ce construieşte o experienţă online inedită în jurul cărţilor Harry Potter.

Practic, Fanii Harry Potter din România au acum la dispoziţie cele mai noi povești de J.K. Rowling. Wonderbook: Book of Spells prinde viaţă pe măsură ce este parcursă şi permite utilizatorilor să facă vrăji transformând controller-ul cu senzori de mişcare PlayStation Move într-o baghetă magică. Fiecare utilizator păşeşte într-o călătorie fantastică în care descoperă secretele magiei şi ale artei de a face vrăji, întocmai ca un elev al celebrei şcoli Hogwarts.

În cadrul lansării am putut vedea cum un simplu accesoriu pentru PlayStation 3, o carte formată din pătrate alb negru, poate deveni o experiență fascinantă, Book of Spells oferindu-le utilizatorilor un mediu sigur în care pot citi, descoperi, învăţa şi exersa vrăjile din lumea Harry Potter.

Mai mult, cei care nu sunt foarte legați de universul creat de J.K Rowling nu trebuie să dispere. Book of Spells este doar primul joc compatibil cu Wonderbook, urmând jocuri noi, printre care “Walking with Dinosaurs” de la BBC, cel puţin un joc Disney şi un titlu tip “detectiv”, “Diggs Nightcrawler”.

Dacă acest mod de joc vă face deja cu ochiul, trebuie să știți că Wonderbook: Book of Spells va fi disponibilă începând de mâine, 14 noiembrie în următoarele variante:

  •  Pachet Wonderbook şi Book of Spells 169 lei
  • Pachet Wonderbook+ Book of Spells + PlayStation Eye (camera) + PlayStation Move (controller) 369 lei
  • Pachet Wonderbook+ Book of Spells + PlayStation Eye (camera) + PlayStation Move (controller) + consola PS3 de 12 GB  1349 RON
Pentru fotografii, vă invităm să accesați pagina noastră de Facebook aici!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.