Dreamhack București a fost….. bestial

Sâmbăta și Duminica aceasta a avut loc la TURBOHALLE cel mai mare eveniment de gaming din România, unde campioni din toate colțurile lumii au venit să își etaleze abilitățile în jocurile care au consacrat piața de gaming și au acaparat sufletele gamerilor.

Imediat ce treceai de filtrul paznicilor parcă o nouă lume se materializa în fața ochilor tăi, era visul oricărui jucător care se respectă. Totul era pregătit ca la carte pentru ca vizitatorii să aibe o vizită cât mai plăcută.

Pe lângă urmărirea meciurilor dintre campioni și ascultarea comentatorilor am avut și câteva standuri din partea ASUS, Kingston și Pc Garage, fiecare cu caracteristicile și fetele lui.

La standul ASUS au fost prezente ultimele apariții în materie de hardware, iar pentru a demonstra capacitatea de gaming a laptop-urilor, acestea au rulat jocul Borderlands 2, care putea fi testat de vizitatori și… ca să mai dăm și în mintea copiilor, am avut la dispoziţie şi o pistă pentru mașinuțe radiotelecomandate. Pe lângă cele menționate au fost și numeroase tombole cu premii care nu erau de neglijat.

La standul Kingston am avut parte de sesiuni de overclocking cu băieții de la LAB 501, curse de mașini în NFS Shift 2 pe calculatoare GIGABYTE cu volan și pedale, dar și numeroase concursuri și tombole, cel mai mare premiu fiind un sistem de peste 1000 de euro, “with all the bells and whistles”, cum ar spune englezu’. Ca să fie vizita și mai interesantă, la stand a fost prezent nimeni altul decât Danny “Husky” Engels, un mare campion în jocurile cu mașini şi reprezentant al SK Gaming.

La standul PC Garage iepurașul garajist ne-a întâmpinat cu concursuri de Fifa 13, NFS The Run, vouchere de 50 de lei și multe alte premii. Atuul acestui stand a fost un PC cu un pre-alpha build de Crysis 3, unde un reprezentant de la Nvidia ne urmărea fiecare reacție când jucam și ne întreba la sfârșit dacă ne-a plăcut experiența.

Cu ocazia acestui eveniment ne-am mai întâlnit și cu bunii noştri prietenii de la celelalte site-uri/publicaţiii/emisiuni de gaming, şi am desfăcut firul în patru la un mic și o bere marca Dreamhack.

În concluzie, pot spune că acest eveniment a fost reușit, iar România nu a ratat șansa să se afirme pe scena gaming-ului.

Pentru a vizualiza pozele vă poftesc pe pagina noastră de Facebook, în secţiunea Photos.

Enjoy! 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.