Killzone Trilogy

Guerilla Games este un developer olandez, renumit pentru trilogia Killzone de pe Playstation, ce s-a făcut mai întâi remarcat pe PS2, Xbox și PC prin jocul Shellshock Nam, unde, surpriză, te lupți în junglele din Vietnam, acesta vânzând aproape 900 000 de copii. Un joc excepțional, unde nu povestea era în centrul atenției, ci gameplay-ul și brutalitatea Vietnamului.

Aceasta se întâmpla în anul 2004, Guerilla centrându-și atenția în 2006 pe un nou IP, numit Killzone.

Ce este Killzone? Simplu pus, este un joc FPS unde inamicii sunt o rasă de superoameni indoctrinați cu o ideologie similară cu nazismul, lucru de asemenea arătat de uniformele soldaților: negru cu gri și un simbol roșu foarte similar cu svastica. Dar cred ca știați lucrurile astea.

Acest nou IP a avut un succes răsunător pe PS2, fiind un titlu exclusiv. 2006 a fost un an cu multe așteptări, mai ales pentru noul PS3, de aceea, Guerilla și-a pregătit armele de calibru mare, construind un nou motor grafic pentru noua generație și lansând în 2009 Killzone 2, unul dintre cele mai arătoase jocuri exclusive PS3.

În ciuda unui control greoi și a poveștii puțin cam “găurite”, experiența este una unică datorită diversității armerlor, inteligență artificială bună, grafica excepțională și sunet impecabil.

După numai 2 ani, Killzone 3 lovește piața. Control mai bun, inamici mai diverși, grafica îmbunătățită dar o poveste cam slabă. Deși seria parcă este marcată de o poveste mediocră, gameplay-ul și grafica sunt motive destule pentru a fi jucate.

Iată că Guerilla ne va pregăti o mică surpriză: Killzone Trilogy, toate cele 3 jocuri lansate într-un pachet special, avându-l pe Killzone 1 portat către actuala generație de Playstation. Acest pachet va fi lansat în luna Octombrie a acestui an, ca un mic motiv de pregătire pentru următorul titlu Killzone.

Zvonurile ne sugerează că a patra intrate ar fi pregătită pentru Playstation 4. Să sperăm că va fi excepțional cum ne-am obișnuit până acum.

Asta da veste bună!

httpv://youtu.be/lmYkizTFvtY

Articolul precedent
Articolul următor
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.