Star Wars 1313, gameplay trailer oficial

Fani înrăiți ai universului Star Wars bucurați-vă! Un gameplay trailer oficial al jocului Star Wars 1313 și-a făcut apariția pe internet.

Deși acesta prezintă faimoasa scenă de andocare a navei arătată la conferința E3, ne prezintă și câteva elemente mai detaliate:

– vom intra în bocancii unui vânător de recompense aflat alături de partenerul/mentorul său pe urmele unei bogății imense (că doar ce altceva urmăresc ei?!?)

– se pare că jocul prezintă elemente foarte similare vestitei serii Uncharted, mișcările melee și escaladările a la Nathan Drake punându-și amprenta pe Star Wars 1313.

– acțiunea se petrece pe planeta Coruscant, mai bine spus sub această metropolă globală, la nivelul subteran 1313, prezentat ca un loc mai întunecat și înfricoșător datorită ”altitudinii negative” la care pătrundem asemenea unor ortaci prinși în mijlocul evenimentelor!

Din păcate nu ne sunt prezentate alte detalii, jocul părând că dorește să își facă apariția pe noua generație de console dar și PC, desigur, acesta fiind și motivul principal pentru care nu s-a dezvăluit presei o dată de lansare a titlului.

httpv://youtu.be/7nDWUL1z-bk

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.