Command and Conquer Generals 2 va deveni free-to-play

Seria RTS Command & Conquer am putea spune că a făcut istorie în lumea jocurilor video. Westwood Studios prin seriile Red Alert și Tiberium au reușit să captiveze fanii jocurilor de strategie încă din anii 90 și o vor face în continuare prin noul joc Command & Conquer.

Command & Conquer Generals a apărut în anul 2003, fiind întâmpinat de un mare succes din partea gamerilor. Jocul utiliza clasica abordare “construiește baza și elimină inamicul”, dar desigur facțiunile puse la dispoziție au atât avantaje cât și dezavantaje, lucru larg evidențiat în sesiunile de multiplayer.

În cadrul conferinței E3 susținută anul trecut la Los Angeles, a fost anunțat Command & Conquer Generals 2, ce urma să fie construt de Bioware sub noul motor grafic Frostbite 2. Toate bune și frumoase, numai că alte detalii nu au ieșit la suprafață.

Iată că recent, Generals 2 a venit cu informații noi: va fi numit Command & Conquer, va beneficia de strategia free-to-play, iar la lansare numai varianta de multiplayer va fi disponibilă.

EA și Bioware au decis ca încă de la început să le ofere fanilor o experiență F2P de RTS, dorind să ofere un joc gratuit cu grafică foarte bună. Pe moment nu se știe dacă va exista și o componentă singleplayer, însă developerii promit că vor oferi multe adiții. Nici o dată de lansare nu ne este furnizată, vom avea de așteptat dar până atunci vă invit să vizionați un trailer extraordinar.

httpv://youtu.be/kjZEInQZA0c

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.