Leak-ul Battlefield 4 tratat cu umor de Freddie Wong

Cu puţin timp în urmă canalul de YouTube al lui Freddie Wong s-a îmbogăţit cu un nou filmuleţ denumit sugestiv EA Break-in. Acesta prezintă circumstanţele în care s-a petrecut “scăparea pe net” a informaţiei despre faptul că  Battlefield 4 există şi este în producţie.

Evident, filmuleţul încărcat astăzi pe canalul FreddieW conţine toate ingredientele cu care ne-a obişnuit acest canal de-a lungul timpului: efecte speciale, arme, Freddie, Brandon şi o doză de umor subtil. Filmuleţul insiunează că nu EA ar fi de vină pentru leak, ci Freddie, care ar fi pătruns în birourile EA în cel mai Hollywoodian mod posibil, după care a găsit un e-mail intern compromiţător.

La finalul filmului suntem întrebaţi unde am dori să se infiltreze Freddie data viitoare ca să ne ofere un leak. Valve şi Rockstar par să fie preferatele publicului, dacă ar fi să judecăm după comentariile de până în acest moment.

Freddie Wong, cunoscut producător de filme pe YouTube, este nu doar un bun producător de filme, ci şi un gamer înfocat. De-a lungul timpului Freddie şi-a construit relaţii cu mai multe companii din industria jocurilor, printre care şi Electronic Arts. În trecut el a colaborat cu EA în mai multe proiecte, ba chiar a produs o reclamă TV pentru Battlefield 3.

httpv://youtu.be/Mw7iVr5rWQE

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.