Battlefield 4 confirmat! Cum primeşti acces în beta!

Iată că serviciul Origin de la EA vine cu o mică surpriză. Pentru o scurtă perioadă de timp, pe prima pagină a serviciului Origin a apărut o ofertă ce pune EA într-o situaţie neplăcută. “Dacă faci precomandă la jocul Medal Of Honor: Warfighter, primești acces exclusiv la Battlefield 4 Beta“.

Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere că EA a făcut numeroase aluzii la un sequel imediat după apariția lui Battlefield 3. Totuşi este interesant de văzut dacă această informaţie ce a fost publicată atât de devreme va pune în pericol vânzările lui Battlefield 3 şi ale celor 5 DLC-uri ale sale (dintre care 3 nu s-au lansat încă). Interesul pe care îl generează acum Battlefield 4 poate afecta entuziasmului fanilor faţă de Battlefield 3.

În ceea ce priveşte oferta, o abordare asemănătoare a fost folosită în 2010, cumpărătorii jocului Medal Of Honor primind acces la Beta-ul Battlefield 3.

Între timp oferta a fost scoasă de pe site-ul Origin, căci… promova un joc care nici nu a fost anunţat oficial. Prea târziu totuşi, internetul a explodat deja.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.