Oferta PlayStation Plus – iulie 2012

A început luna iulie și după cum ne-a fost promis de cei de la Sony, în fiecare lună, PlayStation Plus – The Instant Game Collection – primește trei jocuri noi.

US PlayStation Store oferă gratuit tuturor celor cu PlayStation Plus Gotham City Impostors, Renegade Ops și Pac-Man Championship Edition DX. În Europa, membrii PlayStation Plus primesc gratuit unul din cele mai bune jocuri ale anului 2011: DEUS EX: HUMAN REVOLUTION și, pentru cei pasionați cu adevărat de acest joc, prețurile pentru toate DLC-urile au fost reduse cu 50%. Știu, US are trei jocuri și Europa numai unu, la asta vă gândiți, dar peste două săptămâni mai vin două jocuri pentru europeni, deci nu e motiv de panică.

Tot luna aceasta ar trebui să mai fie niște reduceri, să primim acces la un beta și să ne bucurăm de alte surprize puse la cale de cei de Sony. După cum vedeți, PlayStation Plus devine un pachet premium din ce în ce mai profitabil. Dacă te abonezi acum, primești 10 jocuri gratuit, din care trei se schimbă în fiecare lună. Plus costă 18$ / 12Lire pentru 3 luni și 50$ / 40Lire pentru un an. Vă las pe voi să trageți concluzia.

Noi ne vedem puțin mai tarziu cu update-urile săptămânale de Store. După click, am postat patru materiale video care corespund celor patrua jocuri menționate mai sus.

 

httpv://youtu.be/r30ijYuhgT4

httpv://youtu.be/83KCR53wTWY

httpv://youtu.be/3Cjz4EuGBrw

httpv://youtu.be/3iT14GSiyzo

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.