Left 4 Dead 2: Cold Stream, lansat oficial pe 24 iulie

Luna aceasta își va face apariția noul DLC de la Left 4 Dead 2, Cold Stream, ce va aduce tone de distracție în plus unui titlu  încă  extrem de apreciat de gamerii din întreaga lume. Acesta va fi disponibil atât pe PC, cât și pe Xbox 360 și Mac iar cei vor juca Left 4 Dead 2 pe consolă vor fi extrem de câștigați – primind de asemenea patru hărți din originalul Left 4 Dead:

-Blood Harvest
 -Crash Course
 -Dead Air
 -Death Toll

Acestora li se alătură o hartă nouă, Cold Stream, realizată de fanii seriei, care se afla în beta testing pentru utilizatorii de PC și Mac încă din martie 2011 (you cheeky devils)! Este normal ca orice lucru făcut de Valve să fie atent rumegat, cât de mult posibil. Nu-i așa?

Timpul Valve (expresie utilizată cu singurul scop de a face mișto de o companie care își amână pe cât posibil apariția pe piață a propriilor jocuri), fiind unul mult mai ”leneș” decât al nostru, și-a pus amprenta-i caracteristică și de data aceasta în apariția oficială și non beta a DLC-ului mai sus numit.

În trei săptămîni,  pe data de 24 iulie, vom putea în sfârșit, să ne mândrim cu acest conținut adițional pentru cel mai distractiv joc cu zombi.  Și deși nu a fost anunțat un preț, putem sta liniștiți pentru că încă mai avem timp să adunăm niște bani în pușculiță pentru a ne satisface plăcerea de a rupe capul unor creaturi însetate de sănge într-un nou decor!

Mai mult, update major va însoți acest expansion, care este un fel de cireașă de pe tort (but the cake is NOT a lie) permițând jucătorilor să aibe mutațiile activate tot timpul, permițând jucătorilor să aleagă încă de la început cu ce personaj vor să joace, astfel fiind triate serverele disponibile.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.