Deja există probleme cu Ghost Recon: Future Soldier

Americanii, având ca de obicei un noroc mai mare, au putut pune deja gheara lor de gameri pe Ghost Recon: Future Soldier, care din câte putem observa, are deja niște bug-uri destul de neplăcute! Pe forumurile Ubisoft avem câteva plângeri destul de fondate, venite de la oameni de bună credință ce au avut încredere în expertiza producătorilor, așteptându-se la un joc care să meragă lin și fără probleme.

Lista de  dificultăți întâlnite nu este deloc restrânsă, pornind de la probleme în setara rezoluției, până la imposibilitatea de a seta comenzile pe tastele dorite însă cea mai gravă problemă fiind cea a nedetectării mouse-ului!

Jocul nu pare să vadă că noi CHIAR avem conectat perifericul iar HUD-ul din Ghost Recon, începând să distreze pe seama nervilor noștri, arată comenzile controller-ului de Xbox 360.

Unul din moderatorii forumului a încercat să calmeze spiritele, dând cel mai corect răspuns dintre toate, care practic nu îi ajută cu nimic pe cei aflați în dificultate:

”Echipa continuă să muncească din greu, îmbunătățind experiența de joc, susținănd titlul și ascultând feedback-urile. Deja sunt programate o serie de update-uri pe parcursul vieții jocului.”

Chiar și unul din redactorii noștri, Roberto, s-a confruntat cu problema ”mouse-ului invizibil” însă el a scos-o ușor la capăt atunci când și-a scos gamepad-ul din calculator. În orice caz, pretențiile pentru un titlu de talia lui Ghost Recon sunt destul de mari și Ubisoft putea să lucreze cu un pic mai multă atenție!

Mai mult, după cum anunțam și pe pagina noastră de Facebook, lucrurile vor deveni destul de fierbinți în zilele următoare iar Ghost Recon: Future Soldier va fi cauza!

Urmăriți-ne pentru a vedea ce vă pregătim!

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.