Babel Rising – Launch Trailer

Babel Rising este un joc care vă permite să luați rolul unui zeu cu fel și fel de puteri și să opriți prin orice mijloace construirea Turnului Babel de către muritorii de rând.

O să avem la dispoziție aproape toate elementele naturii- pământ, apă, aer și foc, dar pe măsură ce avansăm în joc o să căpătăm puteri din ce în ce mai păguboase și mortale- tornade, ploaie de meteoriți, tsunami-uri, etc.

Campania jocului se desfășoară de-a lungul a 15 misiuni, 4 moduri de joc și a diferitelor ere din istoria Babilonului, unde oamenii încercă să construiască 3 versiuni diferite a Turnului Babel.

Sarcina nu este chiar așa de ușoară, deoarece oamenii sunt foarte mulți, se folosesc de schele pentru a urca mai repede și mai sunt apărați de  preoți cu vrăji.

Pentru a face jocul și mai interesant a fost implementat un modul de multiplayer, unde puteți juca în mod cooperativ cu un prieten sau în mod competitiv.

Un alt avantaj pe care îl dispune acest joc este portarea pe mai multe platforme: PS3 (cu PS move), Xbox 360 (cu Kinect), PC, iPhone, iPad și terminale dotate cu Android.

Enjoy! 😀

 

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.