Jocurile gratuite pentru PS Vita

Zilele astea echipa Overheat s-a gândit foarte mult la metode de joacă outdoor – și nu, nu mă refer la joaca în aer liber, sport și așa mai departe ci la modalități de a scoate gamingul pe ușă!

Normal că primul nostru gând s-a îndreptat către, ghici, cea mai nouă portabilă a celor de la Sony, PS Vita!

Am avut parte de câteva zile de joacă digitală chiar pe simpatica și dragălașa consolă  – mulțumim Sony – în care am mâncat Uncharted Golden Abyss pe pâine, alături de o garnitură consistentă de Little Deviants dar şi un pic de Reality Fighters alături, plus tot pachetul de jocuri de lansare!

Cred că deja ai observat că toate jocurile de mai sus sunt sub umbrela, sau mai bine spus, sub cortul atotcuprinzător al celor de la Sony (care au niște titluri al naibii de bune)!  Așa că am hotărât să deviez un pic de la calea jocurilor plătite ale japonezilor (mă refer la Sony) și să trec pentru ceva vreme pe orice alt joc oferit gratuit pe PS Store!

Jocurile gratuite sunt destule la număr astfel încât să te țină cu degetele lipite de consolă și cu ochii ațintiți la ecran:

Cliff Diving – joc care se folosește de realitatea augmentată prin intermediul a 6 cartonașe care vin împreună cu Vita. Chiar te prinde pentru câteva zeci de minute bune, în care parcă nu îți vine să crezi că ai puterea de a crea o baltă în propria casă, în care un baiat bun la suflet va încerca să execute niște sărituri perrrrfecte!

httpv://youtu.be/m17G8CQCdZ4

Fireworks – aceeași poveste cu realitatea augmentată însă de data asta ai ocazia să participi la un adevărat show pirotehnic din care să nu lipsească sentimentul ăla de…revelion!

httpv://youtu.be/PY7vGU8hGJk

Frobisher Says – o versiune a mamei tale care te obligă mereu să faci câte ceva! În acest joc ești nevoit să execuți fără drept de apel tot ceea ce îți spune dragul Frobisher. Practic, te vei amuza cu o serie de mini-jocuri care vor pune la treabă toate caracteristicile tehnologice ale PS Vita!

httpv://youtu.be/WnnWEAU3ujQ

Paint Park – una dintre aplicațiile care te îndeamnă să te apuci de vechile obiceiuri de a desena cu creioane colorate! Prinde chiar și la părinți – am gasit-o pe mama jucându-se pe consolă și ghici ce, se apucase să îmi scrie cât mai artistic posibil numele (moment destul de amuzant din moment ce eu credeam că habar nu are măcar să deschidă consola :))

httpv://youtu.be/Q4WstOYtCn4

Table Football – pentru dependenții de sportul preferat al românilor!

httpv://youtu.be/e771q5u33S8

Treasures of Montezuma Blitz – poate intra cu siguranță în categoria jocurilor ”cu biluțe” preferate de care poți deveni grav dependent!

httpv://youtu.be/rSanOxZtg60

 

După cum se observă, oferta gratuită de bunătăți tehnologice de entertainment este variată și te poate salva în momentele în care plictiseala te amenință serios cu moartea! Sau, lăsând la o parte morbiditatea, dacă abia ți-ai luat consola și încă nu ai apucat să îți cumperi vreun titlu, nu e nicio problemă!

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.