Hai să facem cunoștință cu PS Vita

PlayStation®Vita este cel mai nou membru al familiei Sony – merită toate laudele din partea reprezentanților companiei –

„Caracteristicile sale revoluţionare, alături de conectivitatea la reţelele de socializare oferă utilizatorilor o platformă de divertisment digital, care asigură nu doar cea mai bună experienţă de gaming portabil, dar şi posibilitatea de a împărtăşi aceste experienţe cu prietenii”, a declarat Simeon Bangeev, Sony Computer Entertainment Europe Authorized Consultant for Bulgaria and Romania. „Datorită funcţiilor extinse şi ofertei de jocuri disponibile încă din momentul lansării, PS Vita reprezintă următorul pas în evoluţia divertismentului digital”.

Într-adevăr, PS Vita se pricepe în a te ademeni la o experiență de joc care nu se compară cu nimic din ce am văzut până acum – având anumite caracteristici demne de invidiat: ecran tactil frontal OLED de 5 inci, touchpad integrat în carcasă (pe partea din spate a consolei),  două stick-uri analog (excelent!!!), senzori de mişcare  şi două camere video – cea din spate având 5 MP (un plus de valoare și funcționalitate mai ales dacă ne gândim că PSP nu avea încoroprată o astfel de tehnologie).

În plus, având suport 3G, Wi-Fi şi Bluetooth, PS Vita va facilita interacţiunea şi activităţile multiplayer prin intermediul noilor aplicaţii Near (un soi de rețea de socializare de tip location-based pentru PS Vita , care-ţi permite să fii la curent cu activităţile zilnice ale prietenilor şi să le trimiţi cadouri virtuale pe care le pot utiliza jocuri) şi Party (prin care se face comunicarea între maxim 8 utilizatori simultan folosind mesaje scrise sau voice chat).

Iar dacă nu te poți dezlipi de rețelele internaționale de socializare, este bine de știut că această consolă suportă aplicaţii precum Facebook, Foursquare, Skype™ şi Twitter. Trebuie adăugat că acum nu vei mai avea nicio problemă în a scrie pe consolă datorită ecranului tactil (spre deosebire de PSP pe care era pur și simplu frustrant să încerci să scrii chiar și un singur cuvânt).

Cu peste 80 de jocuri în producţie, în momentul lansării sunt deja disponibile şapte titluri pentru toate gusturile: Uncharted: Golden Abyss, Wipeout 2048, Little Deviants, Unit 13 (începând cu 7 Martie 2012), Modnation Racers: Roadtrip, Everybodys Golf şi Reality Fighters.

Acestea fiind spuse, noul nostru prieten pare să fie foarte bine realizat și sunt convinsă că ne poate oferi multe ore de distracție!

 

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.