Lansare Diablo III în Afi Cotroceni la Flanco! La 00.00

Hai că trece timpul repede! Nici nu ştiu când am ajuns în 14 mai, chiar cu câteva ore înainte de marea zi, aşteptată de sute de mii, chiar milioane de gameri din întreaga lume care nu mai suportă viaţa fără Diablo III!

Şi noi vom avea parte de aşteptărea miezului nopţii pentru a pune mâna pe Diablo III datorită celor de la Flanco, vinovaţii pentru un eveniment de lansare  care se va desfăşura începând cu 00.00 în Afi Palace Cotroceni şi care va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze fanaticilor Diablo.

Flanco, cel mai apreciat lanț de retail electro-IT, ne anunţă practic că  Diablo 3 va putea fi exact în mâinile tale chiar din primul minut al datei de 15 mai la preţul de numai 229 lei.

Astfel, fanii seriei sunt aşteptaţi în această noapte în incinta magazinului Flanco din Afi Cotroceni, deschis până la ora 2:00 a.m., pentru a lua parte la nebunia lansării unui titlu aşteptat cu nerabdare de ani de zile însă asta nu e tot!

Cei care vor  renunţa la o seară plictisitoare şi se vor hotărî să participe la eveniment vor fi plăcut surprinşi să vadă că pot să se înscrie la o tombolă cu premii Diablo 3 iar în plus vor putea testa chiar atunci jocul lor preferat!

 

“Cu siguranţă, Diablo 3 reprezintă cel mai aşteptat joc disponibil în reţeaua Flanco, în 2012. Titlul lansat de Blizzard în această noapte este catalizator pentru piaţa jocurilor de PC, în scădere accentuată în ultimii ani. Ne aşteptăm ca Diablo 3 să fie un succes, iar segmentul de jocuri pentru PC să atingă o cotă de piaţă de 40% anul acesta din vânzările totale de jocuri, în magazinele Flanco.”, a declarat Gabriel Pereş, Sales Director Flanco.

 

Baftă la tombolă şi la jucat!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.