Battlefield 3 – eveniment marca PC Garage

PC Garage – știm cu toții cine sunt –  au avut o idee de-a dreptul strălucită, care să ne aducă dragostea de război simulat mai aproape de inimile noastre de gameri pasionați și totodată pasionali.

Zis și făcut!

Dintr-un mix de forțe reunite, adică AMD, Gigabyte și cei menționați, a rezultat o partidă pe cinste de Battlefield 3, care s-a jucat până la moarte!

Cei 32 de norocoși au avut șansa de a se lupta pentru niște premii puțin spus generoase (includem aici plăci de bază, periferice de cea mai bună calitate, chiar și procesoare) într-o rundă de Team Deathmatch  de 10 minuțele în care gamerii au putut să își etaleze adevărata valoare de infanterist a la BF3.

Este întotdeauna frumos să vezi cum o reuniune de genul ăsta te face să te simți mândru că ești gamer și că ai foarte bine habar de cum să te distrezi copios cu jocul tău preferat. M-am bucurat să văd că industria de gaming se ține bine pe picioare și în România și că există evenimente, competiții realizate pentru distracție și nu numai pentru lansări oficiale de jocuri.

 

Thumbs up, PC Garage!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.