The Walking Dead lansat și pentru gameri

The Walking Dead a intrat în viața noastră prima dată prin acele reviste de benzi desenate, care din 2003 și până astâzi au rămas încă foarte căutate, apoi s-a trecut la următorul pas logic din ecuație. Vorbim desigur de Hollywood baby!

Câțiva oameni s-au prins ce bine ar prinde o ecranizare a comic-book-ului la publicul care pur și simplu prizează neîncetat filme pe subiectul sfârșitului societății, al apariției de creaturi dragălașe, însetate de sânge și complet trepanate!

De aici și nașterea seriei TV omonimă, care deja a ajuns la al doilea sezon și pare să nu se limiteze nici cu bugetul și nici cu ideile ori numărul de sezoane. Dar destul cu alte subiecte, parcă noi scriam despre jocuri!

Și uite așa ajung direct la subiect – industria noastră preferată va avea parte de propriul titlu The Walking Dead deoarece urmează să ne bucurăm pe  Xbox Live, PlayStation Network, PC, Mac și  iOS de JOCUL inspirat de revistele de benzi desenate ( pentru că el NU se inspiră și din film)!

Acesta va fi un adventure produs de echipa de la  Telltale Games – care se află în spatele unor titluri precum Back to the Future: The Game, Sam & Max sau CSI: Crime Scene Investigation – ei promițându-ne o serie de cinci episoade, primul urmând să fie lansat în luna aprilie, fără însă a avea pentru moment o dată exactă.

Pentru moment avem un singur os de ros, cum s-ar zice, adică doar un teaser trailer care nu ne dezvăluie prea multe însă este destul cât să ne stârnească curiozitatea!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.