[trailer] Battlefield 3 Close Quarters

Acum câteva zile vă transmiteam cu toată dragostea că tăticul DICE s-a hotărât să mai producă nişte micuţi (a se citi DLC-uri) pentru Battlefield 3, care se pare că vor duce la o nouă experienţă extremă şi minunată în unul dintre cele mai aclamate FPS-uri online.

Acum putem vedea cu ochii noştri lacomi ceea ce vom juca începând cu lunia iunie a acestui an – mai exact vom fi puşi în situaţia de a supravieţui într-o luptă frenetică, foarte încinsă, unde găsim mai mulţi jucători pe metru pătrat decât gândacii ce se înfruptă dintr-o ladă de gunoi “gustos”, să-i spunem.

După cum îi spune şi numele, DLC-ul Close Quarters se axează pe datul în cap într-un mediu ce le va aminti gamerilor mai mult de seria Call of Duty decât de consacratele locaţii marca Battlefield. Însă nu văd nimic rău în asta, ci este chiar de lăudat faptul că băieţii de la DICE vor să aducă întotdeauna un plus de valoare jocurilor create de ei.

Trailerul este impresionant (după părerea mea umilă de jucător zilnic de BF3), arătându-ne că va trebui să ne concentrăm mai mult şi mai mult pentru a ajunge să luăm medalia de aur într-o rundă, ritmul de joc impus de spaţiul indoor fiind unul absolut infernal. Cuţitul şi pistolul vor deveni arme de nădejde, sniperii vor trebui să se reprofileze, mortarul poate să dispară cu totul iar defibrilatorul şi medkiturile vor fi mai preţioase ca aurul!

httpv://www.youtube.com/watch?v=T2py6Z5q9wE

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.