DICE, poate un Mirror’s Edge 2 ?!?!

Rămânâd în sfera DICE, poate că vă întrebaţi de ce echipa a ales calea exclusivă de producţie de jocuri din seria Battlefield, lăsând la o parte restul lucrurilor cool pe care puteau să ni le ofere.

Ei bine, lumea întreagă adoră schimbarea iar cei mai devreme menţionaţi nu fac rabat de la regulă. Managerul general, Karl-Magnus Troedsson ne surprinde cu o serie de declaraţii care se transformă încet, încet în vise cu ochii deschişi pentru gameri: “Deja plănuim ca în proiectele noastre viitoare să nu mai fie vorba numai de Battlefield.”

Evident că omul s-a scuzat şi a declarat că mai multe de atât nu poate dezvălui în prezent, însă chiar şi atât este suficient în a ne indica că vom mai auzi de DICE în cele mai fericite ipostaze, aşa cum s-a întâmplat şi cu proiecte precum multiplayerul din Medal of Honor sau NFS: The Run (joc construit pe motorul grafic Frostbite 2, proprietar DICE).

Poate că într-un viitor apropiat vom avea parte de cu un sequel la un joc drag multora –  Mirror’s Edge, însă rămâne de văzut ce ne rezervă viitorul.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.