Trio de DLC-uri pentru Battlefield 3

Battlefield….știți, este seria aceea de shootere care primește atenție maximă de la proprii producători. După ce DICE a anunțat faptul că va scoate un patch destul de consistent despre care citiți mai multe aici, acum este timpul pentru alte anunțuri…bombă!

Astfel, împătimiții lui Battlefield 3 vor fi extrem de fericiți să afle că li se pregătește ceva – 3 DLC-uri de proporții, care să zguduie universul armelor începând cu luna iunie. Dacă după scoaterea pe piață a lui Back to Karkand a fost destul de liniște pe frontul celor de la DICE, acum lucrurile stau sa ia o turnură destul de inspirată.

Prima dată vom avea parte de un nou DLC numit Close Quarters, care ne va da șansa la noi arme, asssignments şi dog tags, fiind axat mai ales pe preferatele mele – luptele de infanterie.

Armored Kill va fi lansat la câteva luni distanță – în toamnă, acesta aducând încă odată în lumina reflectoarelor luptele între vehicule. Astfel, producătorii au simțit nevoia să ne anunțe că vor introduce și mai multe tancuri, urmând să fie introduse în joc alte vehicule de deplasare rapidă şi artilerii mobile.

Până atunci s-ar putea sa fim nevoiți să ne upgradăm un pic PC-ul dacă nu jucăm deja Battlefied 3 cu detaliile grafice setate la Ultra High deoarece producătorii ne amenință că pe lângă alte hărți, normale să le spunem, vor introduce și ceea ce se poate numi, citez, “cea mai mare hartă din istoria Battlefield“. Hooah pentru chestia asta!

Despre cel de-al patrulea DLC de care va beneficia Battlefield 3, End Game, nu se cunosc foarte multe detalii însă știm că va fi lansat în iarna anului 2012 (să sperăm că înainte de 21.12.2012 – ca fanaticii sfârșitului lumii să se bucure fără panică de acesta).

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.