Little Deviants (aka tech demo)

Dacă jocuri precum Uncharted: Golden Abyss ori Wipeout sunt unele dintre cele mai imersive din punct de vedere al captării atenției gamerului, mai avem parte și de o altă categorie de titluri menite parcă să fie însemnate în condică sub numele de demonstrație tehnologică (aici mă refer la capacitatea unui joc de a se folosi de toate caracterisicile tehnice ale consolei pe care rulează).

Ei bine, din această latură face parte și Little Deviants – un joc mult așteptat atât de către cei mai tineri dintre noi dar și de cei care aduc bani în casă și vor să se relaxeze în compania unor personaje adorabile.

Acesta a fost produs de către studioul BigBig al companiei Sony sub forma unor minigames amuzante care se folosesc din plin de schemele de control alternative  – touchpad-ul din spatele consolei, ecranul tactil, senzorii de mișcare încorporați în consolă, camera și microfonul.

Dacă nu sunteți deloc încântați de aspectul revoluționar al modului de a a a juca Little Deviants dar vă gândeați că totuși ar merita o încercare trebuie să mai știți că acest joc nu necesită o atenție sporită în a-l savura deoarece practic nu are niciun fir epic (doar joci, aduni cât mai multe puncte posibil, primești și câteva medalii, ți se oferă drept bonus și alte moduri de joc). Astfel, poți să stai de vorba linistit cu oricine în timp ce te joci Little Deviants și experiența să fie aceeași chiar dacă nu esti 100% cu mintea în joc.

Iar dacă o imagine face cât 1000 de cuvinte, atunci un videoclip e de neprețuit:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

  1. Partea interesanta apare in momentul in care atingi spurafata de pe spatele consolei – atunci se produce minunea. Nu ti se pare destul de cool sa modelezi terenul din joc doar cu o atingere?:))

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.