Mass Effect 3: Scăpare Pe Xbox Marketplace

Mai demult, când informațiile despre Mass Effect 3 erau mai puține, principala sursă de noutăți era Twitter feed-ul lui Casey Hudson (Director la Mass Effect 3) și forumul Bioware.

Într-o zi unul dintre moderatorii șefi –Chris Priestly– a creat un topic unde ne spunea ce va conține ediția de colecție a jocului. Printre bunătăți am găsit următorul lucru “Prothean squad mate“. După 5 minute de la postare,  se pare că s-au răzgândit mai marii șefi ai Bioware și au scos acel bonus.

De data aceasta squadmate-ul se întoarce, dar din gafa celor de la Xbox Marketplace, care dintr-o listă eronată, a dezvăluit din greșeală unul dintre primele pachete de DLC pentru Mass Effect 3.

Pachetul “leak-uit” se numește From Ashes, care va fi disponibil pentru toate platformele jocului la momentul lansări și da, ați ghicit, vă permite să recrutați un membru din rasa Prothean.

Trebuie să menționez că pentru posesorii de N7 Collector’s Edition sau PC Digital Deluxe Edition pachetul va veni gratuit.

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.