“Felix motanul” este level 9 în Skyrim. Nu a ucis nimic şi pe nimeni

De când a apărut jocul şi până acum, informaţiile despre The Elder Scrolls V: Skyrim s-au ţinut lanţ. Universul este atât de vast iar posibilităţile atât de diverse încât este imposibil să nu fim uimiţi de întâmplările pe care ni le povestesc sau arată jucătorii din întreaga lume.

Este şi cazul de astăzi – un tip şi-a făcut un personaj pe care l-a numit Felix the Cat şi a decis să abordeze altfel jocul cu acesta. Aşa cum însuşi jucătorul declară, el refuză să pornească în quest-uri care au ca scop uciderea cuiva, căci Felix Motanul nu ucide nimic niciodată.

Pentru a avansa în joc, Felix foloseşte magii pentru a înfricoşa sau pentru a calma inamicii. Atunci când magia nu-i reuşeşte, o ia la goană a la Formula 1.

În filmuleţul de după click puteţi să vedeţi 9 minute din viaţa lui Felix şi dificultăţile pe care le întâmpină un personaj care nu ucide, mai ales atunci când întâlneşte porţi închise, drumuri strâmte şi fantome, care nu sunt afectate de magii.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.