VGA 2011: Epic Games va anunţa un joc total nou

Într-un filmuleţ promoţional pentru Video Game Awards, Cliff Bleszinski (Design Director la Epic Games) ne anunţă că nu trebuie să ratăm această ediţie a VGA, căci Epic Games va anunţa o experienţă nouă. Pe contul său de Twitter, Cliff a confirmat că este vorba de o franciză total nouă şi nu de vreun joc bazat pe un univers creat anterior.

În August, cu ocazia Game Developers Conference Europe, Cliff a anunţat că studioul său lucrează la 5 titluri încă neanunţate şi că toate vor fi dezvoltate întâi pe PC. Sâmbăta aceasta vom afla despre cel puţin unul dintre ele.

Epic Games nu va fi singura companie care va anunţa titluri noi. Rămâneţi cu noi pentru a afla tot ceea ce se întâmplă la VGA. Vom scrie toate lucrurile importante referitoare la acest eveniment.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.