World of Warcraft a pierdut supremaţia

Aşa cum anunţam acum două săptămâni, World of Warcraft se confruntă cu o scădere a numărului de jucători activi. Chiar şi în trailerul pe care l-am postat astăzi se vorbeşte despre numărul de 10 milioane de abonaţi (în 2010 WoW avea 12 milioane de abonaţi).

Ei bine, veştile rele se ţin lanţ, căci se pare că League of Legends a preluat ştafeta în calitate de “cel mai jucat joc al momentului“, cu peste 11 milioane de jucători activi (dintre care 4 milioane se joacă zilnic).

Aţi putea spune “da, dar League of Legends este free-to-play”. Păi da, este, dar pare că acest model de business a început să funcţioneze din ce în ce mai bine, astfel încât baza de fani WoW migrează spre titluri free-to-play. Este posibil ca Blizzard să se vadă nevoită să introducă sistem de free-to-play cu microtranzacţii în World of Warcraft, oricât de mult i-ar displăcea.

Anyway, pentru că nu vrem ca prietenul nostru Cosmin să rămână singur in WoW, trebuie să îi anunţăm pe cei care ar vrea să încerce jocul, că World of Warcraft a devenit de ceva vreme gratuit până la un anumit grad de evoluţie. Aşadar, dacă îţi faci cont pe acest site, poţi juca World of Warcraft complet gratuit, până ce personajul tău ajunge level 20. Apoi îl poţi continua dacă plăteşti abonament lunar.Varianta gratuită are însă şi nişte limitări pe care le găsiţi aici.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.