Numărul abonaţilor la World of Warcraft a scăzut cu 1.7 milioane

Într-o şedinţă cu acţionariatul Activision-Blizzard  (ATVI), Mike Morhaime de la Blizzard a anunţat că numărul abonaţilor la World of Warcraft la data de 30 Septembrie a fost de 10.3 milioane, cu 1.7 milioane mai puţini utilizatori decât anul trecut.

Evoluţia pe ultimul an a stat cam asa:

Octombrie 2010: Maximum de abonaţi in WoW – 12 milioane de abonaţi

Martie 2011: 11.4 milioane de abonaţi

Iunie 2011: 11.1 milioane de abonaţi

Septembrie 2011: 10.3 milioane de abonaţi

AU!

Răspunsul Blizzard? Va lansa expansion nou la World of Warcraft (numit Mists of Pandaria), care include o nouă rasă: urşi panda. Nu glumesc.

 

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

6 COMENTARII

  1. Când am auzit prima dată de noul “expansion” al jocului, undeva pe la sfârşitul lunii octombrie, mă tot uitam la dată să văd dacă nu cumva am dormit timp de câteva luni şi m-am trezit că, brusc suntem în luna Aprilie. În orice caz, interesant mod de abordare a problemei subscriberi-lor sunt curios să văd how it turns out.

  2. Era si normal sa adauge un expansion, pentru ca lumea incepuse sa se plictiseasca si automat ceva nou iti reface pofta 😀

  3. Ideea e ca World of Warcraft se apropie de sfarsitul vietii. Blizzard fiind constienti vor incerca sa stoarca fiecare banut posibil din el. Toata lumea se plange de Mists of Pandaria dar cred ca majoritatea jucatorilor se vor reintoarce la WoW chiar si daca doar pentru a atinge noul level cap, astfel Blizzard mai adaugand cateva milioane bune in cont

  4. Nu cred ca un nou patch mai poate aduce WoW-ul la maximul de playeri…ca orice MMO, WoW va trebuii sa se retraga in vizuina lui si sa faca loc urmatorului Big Thing asa cum au facut-o si alte jocuri inainte.

  5. Cred ca este mai degraba un fenomen global decat doar o problema a celor de la Blizzard. Este adevarat ca orice joc are o anumita durata de viata si nici WoW nu ar trebui sa faca exceptie, chiar daca a fost revitalizat de nenumarate ori prin continut nou. Alte MMO-uri au si ele probleme: Lineage II spre exemplu va deveni curand free to play dupa ce si-a pierdut mare parte din comunitate. EVE Online de asemenea a inregistrat o scadere semnificativa a jucatorilor in ultimul an.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.