Intensitatea lanternelor din Battlefield 3 va fi redusă


Alan Kertz, cel responsabil cu partea de gameplay pe proiectul Battlefield 3, a scris pe twitter că următorul patch pentru acest joc va aduce cu sine reducerea intensităţii lanternelor tactice din Battlefield 3.

El a continuat prin a mulţumi fanilor care i-au trimis în mod constant feedback despre cât de enervante sunt lanternele în Battlefield 3.

Într-adevăr, în Battlefield 3 atunci când cineva îndreaptă o lanternă spre tine ecranul se luminează ca şi cum te-ar orbi acea lanternă. Acest factor nu ar fi unul neapărat rău, dar lanternele au acest efect chiar şi de la distanţe uriaşe, pe timp de zi! Sunt mai intense decât Soarele!

Filmuleţul de deasupra este o parodie despre situaţia lanternelor.

Iată imaginile pe care ni le-a oferit Alan Kertz. Prima înfăţişează un personaj cu lanterna oprită, a doua este starea actuală a lanternelor din BF3, iar a treia este felul în care va arăta după patch.

După click am ataşat un filmuleţ în care un uploader de pe Youtube le cere celor de la DICE să lanseze un patch. Continuându-şi monologul nervos, ajunge să spună că dacă aşa funcţionează lanternele tactice şi în viaţa reală, armata americană a câştigat toate războaiele din cauză că şi-a orbit adversarii.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

4 COMENTARII

  1. Da, intradevar enervant, eu unul am luat o pauza de BF3 pentru a juca Skyrim, sper sa se rezolve aceasta problema pana ma intorc.

  2. Adevarul ca e cam greu sa fie o lanterna mai puternica decat Soarele, iar filmuletul e genial.
    Vorba aia: “o poza face cat o mie de cuvinte”.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.