Tom Clancy`s Rainbow 6 Patriots apare în 2013

Cel mai nou joc din seria Rainbow Six tocmai a fost confirmat. Acesta se va numi Rainbow 6: Patriots și își va face apariția în decursul anului 2013, ceea ce face ca distanţa dintre ultimul joc din serie şi acesta să fie de 5 ani. El va fi un First Person Shooter, asemeni celorlalte jocuri din seria Rainbow 6.

Locația jocului nu a fost încă stabilită, dar ne-a fost confirmat că jocul va avea legătură cu războaiele moderne și cu grupările teroriste. La fel ca Rainbow Six: Vegas, acesta este dezvoltat de către Ubisoft Montreal, iar la procesul de producţie mai participă Ubisoft Toronto și Ubisoft Red Storm.

Povestea jocului va fi una dinamică şi vom fi puşi în controlul mai multor personaje din joc (ca şi în seria Call of Duty). În Rainbow 6: Patriots, misiunile se vor baza pe tacticile de luptă și pe o doză de realism pe care fanii îl adoră cel mai mult.

Jocul va avea și multiplayer, care va fi constituit dintr-un mod cooperativ în care va trebui să îți domini inamicii împreună cu prietenii, dar şi dintr-un mod competitiv, unde fiecare jucător va lupta împotriva altor jucători umani.

Rainbow 6 Patriots se va lansa pentru PC, XBOX 360 și PlayStation 3. În 2013.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.