Rockstar: GTA 5 este o reinventare a seriei

Take-Two, publisherul următorului joc din seria GTA, a dat publicităţii un comunicat de presă în care oferă câteva detalii oficiale despre jocul care se află în producţie la studioul Rockstar North.

Dar hai să vă arăt un număr impresionant întâi. 114 milioane. V-a impresionat? Of. Ştiam că nu. Este vorba despre numărul de copii vândute ale jocurilor din seria GTA! 114 milioane! Arată mai bine acum, nu?

Iată ce lucruri aflăm din comunicatul de presă:

În primul rând ni se confirmă faptul că GTA 5 se petrece în Los Santos şi în împrejurimile sale geografice (dealuri, porţiune rurală şi plaje). De asemenea, Grand Theft Auto V este “cel mai mare şi cel mai ambiţios joc pe care Rockstar Games l-a creat vreodată”.

Sam Houser, fondator al Rockstar Games este prezent în comunicatul de presă printr-o declaraţie:

Grand Theft Auto V este o reinventare radicală a seriei GTA. Suntem incredibil de nerăbdători să împărtăşim şi fanilor noştri noua viziune asupra seriei

Apoi ni se explică faptul că GTA 5 urmează o nouă direcţie în ceea ce priveşte libertatea open-world, nararea poveştii, gameplay-ul bazat pe misiuni şi partea de multiplayer online.

În final aflăm puţin despre contextul jocului: Grand Theft Auto V prezintă goana după atotputernicul dolar în California de Sud din zilele noastre.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.