Demo: Anno 2070

De azi putem încerca primele 2 misiuni din jocul de strategie publicat de  Ubisoft, care de data aceasta ne va purta în viitor, spre deosebire de restul titlurilor din seria Anno.

Presupun că unde-s doi, puterea crește, proverb ce se potrivește perfect cu un fapt destul de interesant – jocul este dezvoltat de studiourile Blue Byte, în colaborare cu Related Designs – ceea ce ma duce cu gandul la un joc captivant, care a fost construit pe niște idei venite din mai multe părți și triate cu mult obiectivism de cele două “tabere” ce au conlucrat la realizarea lui Anno 2070.

Astfel, până în 18 noiembrie, când este programată lansarea sa, fanii se pot bucura de o mică parte a jocului, care presupune construcția unei centrale hidorelectrice, misiune ce se integreaza perfect în ideea din spatele jocului – pământul nu mai este așa cum îl știm ci a suferit modificări drastice odată cu schimbarea climatică, ce a forțat umanitatea să se adapteze la cotele ridicate ale nivelului mărilor și oceanelor.

Dar destul cu vorbele! Intrați aici pentru a descărca varianta demo iar pentru informații suplimentare puteți să aruncați o privire pe site-ul jocului!

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.