Uncharted 3, o achiziție perfectă și o lansare divină!

Cei de la Sony Computer Entertainment nu pierd timpul și nici nu întârzie să mai scoată pe piață încă un joc exclusiv PS3Uncharted 3: Drake’s Deception – titlu ce continuă aventurile din faimoasa și apreciata serie. Iar în ceea ce privește studioul de producție, putem încă odată răsufla liniștiți – acțiunea va fi la fel de incitantă datorită echipei de la Naughty Dog, care a menținut stilul narativ şi cinematografic ce reprezintă practic trademark-ul jocului.

Gamerii din România au acum ocazia să să continue acțiunea din seria Uncharted și să să se pună încă o odată în pielea lui Nathan Drake, acel bărbat minunat care are mereu o soluție pentru orice situație fără ieșire. Pe scurt, de data aceasta vom avea parte de un Nathan care se află  în căutarea orașului “Atlantis of the Sands”. Călătoria căutătorului de comori începe de pe străzile  Londrei, continuă printr-un castel francez în flăcări, oprindu-se tocmai în inima deşertului arab. Prin toate aceste aventuri nu va trece doar Drake, ci și mentorul său, Victor Sullivan, care vor trebui să facă față atacurilor din partea grupării clandestine condusă de Katherine Marlowe. În punctul culminant, titlul ne va aduce la o stare în care lupta pentru supraviețuire va deveni una disperată, care îl va purta pe Nathan Drake în cele mai obscure locuri ale temerilor sale.

Toate aceste ingrediente par ideale pentru un joc care să fie captivant, impresionant și nu în ultimul rând, o soluție pentru a ne stăvili setea de aventură, acțiune și mister.

Principalele atuuri ale lui Uncharted 3 vin să completeze ideea fascinantă pe care este bazat jocul, făcând din acest titlu unul de top în lista de jucat a gamerilor:

  • Capitole mai mari şi aventură mai periculoasă.
  • Modurile competiţional şi multiplayer co-op se întorc cu noi experienţe şi seturi masiv extinse. Universul UNCHARTED oferă jucătorilor online o experienţă unică de acţiune-aventură, alăturând elementele cinematografice ale campaniei single-player şi campaniei multiplayer.
  • Nathan Drake poate acum aborda inamicii în mai multe modalităţi: luptă corp la corp cu multiplii oponenţi, atacuri de tip busculadă şi noi opţiuni de camuflare. UNCHARTED 3: Drake’s Deception beneficiază, de asemenea, de mişcări extinse şi transversale, cu gunplay profund.
  • Naughty Dog introduce noi efecte de fizică, aspect şi efecte ale mediului. UNCHARTED 3: Drake’s Deception beneficiază de inovaţii ale efectelor de nisip, foc, fum şi dinamică a apei. UNCHARTED 3: Drake’s Deception va fi disponibil în 3D Stereoscopic.
  • Cu povestea multi-premiată, secvenţe de acţiune cinematică de blockbuster, înaltă rezoluţie 3D şi detalii şi efecte uimitoare de mediu, UNCHARTED 3: Drake’s Deception reprezintă şansa de a te “pierde” în lumea lui Nathan Drake – şi de a experimenta întreaga putere a consolei PS3.
Trebuie adăugat faptul că în România jocul a avut parte de o lansare (destinată exclusiv presei) care a transformat venirea pe piață a titlului într-un veritabil eveniment de la care nu a lipsit  posibilitatea ca cei prezenți să parcurgă jocul – în varianta campanie ori co-op și, mai mult, experiența a fost întregită de redarea titlului în 3D.
Acum, tot ce rămâne de făcut este să cumpărați Uncharted 3: Drake’s Deception, care este disponibil începând de azi, 2 noiembrie, în magazinele partenere Sony Computer Entertainment Europe: Altex, Domo, eMAG, Flanco, Media Galaxy, la preţul de 269 lei.
Un mic hint: stați aroape de Overheat, urmează un review pentru Uncharted 3!

 

 

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.