L.A. Noire: Complete Edition vine și pentru PlayStation 3 și Xbox 360

După ce dezvoltatorii jocului L.A. Noire au anunţat portarea jocului pe PC, aceștia ne-au spus că versiunea Complete Edition (Ediția completă)  a acestui joc va veni de asemenea și pentru consolele PlayStation 3 și Xbox 360 în Noiembrie.

La fel ca și versiunea de PC (despre care am mai vorbit aici), acesta va conține toate DLC-urile lansate pentru L.A. Noire până acum, precum cazurile Nicholson Electroplating Arson, Reefer Madness Vice, TI Consul’s Car Traffic, A Slip of the Tongue, provocarea Badge Pursuit Challenge, toate armele prezente în joc în celelalte DLC-uri, arme noi, dar și costumații noi pentru personajul dumneavoastră.

L.A. Noire este un joc dezvoltat de către cei de la Team Bondi în parteneriat cu Rockstar Games, şi este un joc polițist care se bazează pe instinctul primar al jucătorului de a rezolva cazurile. Pentru a găsi criminalul potrivit, putem decide cine a comis crima și cine nu după expresiile faciale ale suspecților pe care îi interogăm, jocul utilizând tehnologia MotionScan care face miscarea fețelor mult mai realistă și mai ușor de interpretat. Astfel putem să facem deosebirea între omul care minte și cel care nu minte.

Am uitat să vă precizez că acțiunea jocului are loc în orașul Los Angeles, orașul pe care Grand Theft Auto: San Andreas a vrut să-l reproducă, dar sub un alt nume (Los Santos), împreună cu San Francisco (San Fierro) și Las Vegas (Las Venturas). Până la apariţia lui LA Noire pe PC, intrați pe Overheat.ro pentru o mulțime de știri, lansări de jocuri, și desigur review-uri pentru anumite jocuri.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.