PhysX-ul ne gâdilă vederea în Batman Arkham City

Pentru că mai este puțin timp până când Batman Akrham City se lansează, astăzi vă vom prezenta cum arată  Arkham City atunci când tehnologia PhysX de la Nvidia este activată şi cum aratâ atunci când aceasta este dezactivată.

Pentru început, este bine de știut că tehnologia PhysX este exclusivă pentru plăcile Nvidia, deci utilizatorii placilor video de la ATI vor fi dezamăgiți, deoarece tehnologia PhysX reușește să transpună câteva detalii mult mai realistice în jocul nostru, și desigur, o experiență de joc mai bună și mai satisfăcătoare, față de utilizatorii care nu vor putea beneficia de PhysX.

Comparația de mai jos este făcută între 2 PC-uri, unul cu o placă video Nvidia GeForce 8800GT, desigur fără PhysX, și o placă foarte puternică, numită Nvidia GeForce GTX 560 cu PhysX-ul activat. Mai jos veți avea un filmuleț în care se văd diferențele dintre modul PhysX activat și el dezactivat dar și câteva informații despre joc și despre grafica pe care acesta o are.

În mare parte, elementele de grafică pe care PhysX ni le oferă sunt anumite particule minore, dar care ne atrag atenția imediat, îmbogățind jocul foarte mult. Desigur, ceața din acest joc este mult mai dezvoltată și mai plăcută vederii cu tehnologia PhysX, fiind mult mai abundentă decât în versiunea non-PhysX.

Cea mai interesantă parte din această comparație este ultima scenă pe care Rocksteady ne-o prezintă, protagoniștii acestei scene fiind Batman și Mr. Freeze, iar dacă veți avea PhysX-ul activat veți putea observa foarte multe particule de gheață care vor zbura prin încăperea pe care va trebui sa o traversaţi, îmbogățindu-ne scenele de acțiune și dându-ne impresia de un realism și o definiție mult mai mare.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.