Saints Row: The Third pe PC se lansează la timp

…aşa sună anunţul postat de către cei de la THQ pe site-ul oficial al lui Saints Row: The Third.

Anunţul este presărat cu umor şi ţinteşte direct către Ubisoft, care după ce anunţă lansărea unui joc simultan pe toate platformele, obişnuieşte să amâne varianta de PC. (Cel puţin aşa a fost cazul cu Assassin’s Creed, Assassin’s Creed 2, Splinter Cell Conviction, Assassin’s Creed: Brotherhood, HAWX 2, From Dust, Call of Juarez: The Cartel şi Driver: San Francisco. Bazându-ne pe aceste date putem deduce că pe listă urmează Assassin’s Creed Revelations ).

Problema este că există şi o mică ironie pe care o putem invoca. Saints Row 2 pe PC fost unul dintre cele mai proaste jocuri de PC lansate vreodată. Faptul că era execrabil se datora pur şi simplu portării defectuoase, căci framerate-ul variantei de PC era pur şi simplu incredibil de prost chiar şi pe calculatoare de înaltă performanţă. Să sperăm că situaţia nu se va repeta cu Saints Row 3 şi că THQ a învăţat ceva din experienţa anterioară.

“Astăzi, THQ şi Volition anunţă că versiunea de PC  a lui Saints Row: The Third este programată să se lanseze exact atunci când au mai declarat că se va lansa. Produs în propriile studiouri Volition din Champaign, IL şi susţinut de Steam, Saints Row: The Third pe PC nu este programat să se amâne cauza unor probleme neaşteptate din producţie, probleme de transport, vreme neiertătoare sau apocalipsă cu zombies. Aşadar, rămâne să se lanseze pe 15 Noiembrie, exact cum am declarat că se va lansa.”

De asemenea, anunţul ne promite că “toate detaliile despre versiunea de PC vor fi postate pe site-ul oficial SaintsRow.com în viitorul apropiat, incluzând cerinţele de sistem şi informaţii despre nişte facilităţi disponibile doar pe versiunea de PC.”

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.