DLC pentru Portal 2

Chiar dacă ai ajuns la finalul lui Portal 2 asta nu înseamna nici pe departe că trebuie să îți iei adio de la noi provocări ale acestui superb joc. Chiar dimpotriva, Valve are grija de noi toți și vrea să ne țină aproape de universul puzzle al jocului printr-un DLC numit Peer Review ce ne va aduce un conținut nou atât în single player cât și în modul co-op!

Astfel vei avea la dispoziție un nou mod Challenge pentru ambele variante (single/co-op) plus șansa de a-ți compara scorul cu cel al prietenilor tăi iar în ce privește amiciția creată între P-Body and Atlas (cei doi roboți din co-op) se poate spune că va trebui să rămână la fel de strânsă ca și până acum dacă vreunul din ei vrea să scape cu viață din test track-ul în care GLaDOS este șefă.

Pentru varianta single cei de la Valve au hotărât să continue aceeași linie a poveștii în care protagonista Chell încearcă din răsputeri să scape din laboratorul de tese, fiind însă oprită în mod constant de către nenumăratele puzzle-uri menite să o țină prizonieră.

Acest DLC va fi disponibil îcepând cu data de 4 octombrie pe toate platformele – Steam(PC), Xbox 360 și PlayStation 3-  și va fi absolut gratuit. Și încă ceva, nu trebuie să ne suparaă prea tare că Valve nu a scos pe piață DLC atunci când au promis, poate în ritmul ăsta mai apucă să lucreze, sper, și la alte chestii (hai cu Episodul 3 te roooog!!!!!!!!!!!!!!)

 

 

 

 

 

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.