Michael Phelps: Push the Limit – cum să fii ca peştele pe uscat

Dacă nu ai ştiut până acum în ce mod poţi să te faci de râs în faţa prietenilor sau doreşti să adopţi cultul ruşinii, acum este posibil dacă îţi cumperi una bucată Xbox 360 care să aibă şi Kinect şi aştepţi cu răbdare să apară pe piaţă Michael Phelps: Push the Limit care garantează că vei întrece orice limită a bunului simţ şi vei arăta ca un bezmetic, gata să îşi chinuie corpul doar pentru a avea impresia că esti cel mai tare înotător.

Acest simulator de înot te duce pe marginea unei piscine unde vei fi nevoit să sari în balta cu apă, să dai din mânuţe pentru a fi cel mai rapid şi să ai grijă să nu oboseşti pe parcursul cursei! A, era să uit, înainte să te scufunzi, e de datoria ta să faci fel de fel de gesturi fizice necugetate pentru ca mulţimea de pe margine să te iubească.

Jocul este produs de Blitz Games, fiind publicat de 505 Games, avându-l drept protagonist pe unul dintre cei mai cunoscuţi înotători din lume, Michael Phelps, a cărui carieră poate determina pe oricine să îşi dorească să fie în pielea sa măcar pentru câteva runde din joc. Titlul va fi disponibil pe piaţă începând cu data de 25 octombie 2011 (de ce râd isteric? hai să ne gândim ce se mai lansează în aceeaşi zi – oare care din ele va avea priză mai mare?).

Mai jos aveţi o demonstraţie asupra modului în care vă veţi strâmba pentru a juca Michael Phelps: Push the Limit:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.