Ubi Challenge, un concurs prentru voi, de la Ubisoft si Microsoft

 

Anul acesta va reprezenta un început pentru o nouă şansă de afirmare a tinerilor români într-un domeniu destul de deosebit: celui al programării ASP.net. Iar dacă esti cu adevărat pasionat, ar trebui să participi: ai şansa să te alegi cu câteva premii şi cu o carieră în domeniu!

Ubisoft în parteneriat cu Microsoft sunt în spatele acestei  ediţii inaugurale a programului Ubi Challenge, care vrea să evidenţieze câti tineri interesaţi de dezvoltarea software există în România. Astfel, această ediţia este intitulată simplu, curat şi revelator:  „Hai sa scrii cod!” desfăşurându-se până pe 20 octombrie.

Temele de concurs sunt interesante şi destul de amuzante în formă finală(însă munca din spatele lor pare a fi destul de stresantă):

  • X si 0 multiplayer. De implementat o aplicaţie ASP.NET si HTML 5 ce perminte unui utilizator să joace X şi 0 cu alţi utilizatori.
  • My Friends. De implementat o aplicaţie MyFriends care permite oricărui utilizator să se conecteze cu contul de Facebook. Aplicaţia va citi locaţia tuturor prietenilor şi apoi va afişa pe o hartă (Mashup Google Maps) poziţia lor, folosindu-se buline de culoare albastru pentru bărbaţi, roşu pentru femei. La mouse-over pe bulină, se afisează poza de Facebook a persoanei respective.
  • Scratch card. De implementat o aplicaţie scratchcard (răzuieşti si câştigi).

 

Dacă îţi surâde ideea, poţi să te înscrii pe această pagină iar apoi te poţi apuca de scris cod. Iar în momentul în care crezi ca ai făcut tot ce ai putut, tot ce trebuie să faci este să uploadezi munca ta de câteva săptămâni (menţionând şi incluzând sursele folosite) şi să aştepţi deliberarea juriului. Dacă esti printre cei mai buni 10 participanţi, te vei trezi smuls din faţa calculatorului şi dus la marea finală, care va avea loc la sediul Ubisoft.

După cum spuneam la început, poţi câştiga şu un premiu destul de motivant: premiul I constă într-o consolă Microsoft Xbox 360 + Kinect şi un telefon HTC HD7, premiul II şi III incluzând doar telefonul. Iar în plus, fiecare din cei 10 norocoşi vor primi o surpriză personalizată dar şi şansa de a lucra la Ubisoft, pentru cei care se vor evidenţia foarte mult.

Va doresc succes!


- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.