Cele mai amuzante buguri din demo-ul de FIFA 12

Cu prilejul demo-ului de FIFA 12 ce a fost lansat acum o săptămână, fanii au ocazia să testeze următorul joc din serie şi adiţiile aduse de acesta.

Cea mai trâmbiţată dintre ele este Impact Engine – un sistem de animaţie care ia in calcul coliziunile dintre diversele entităţi din joc. Un fel de Euphoria (Red Dead Redemption, GTA 4, confirmat şi în Max Payne 3) produs de la zero, special pentru seria FIFA. EA Sports spun că lucrează la acest sistem de peste doi ani de zile şi că l-au finisat la timp pentru FIFA 12.

Iar apoi vin fanii care joacă demo-ul de dimineaţa până seara, comentează pe forumuri şi postează filmuleţe pe YouTube. Părerea lor este că FIFA 12 e un joc destul de bun iar ImpactEngine funcţionează destul de bine de obicei. Dar are şi nişte momente de scăpare, după cum se poate vedea în compilaţia următoare :


 

Un reprezentant EA Sports a postat pe contul de Twitter EASPORTSFIFA: demo code isn’t final and there will be tweaks to physics and the Player Impact Engine.

Pe mine nu mă deranjează astfel de momente atât timp cât sunt rare. Sunt al naibii de amuzante.

Totuşi fanii FIFA au câteva nemulţumiri, în special legate de noul sistem de apărare, de faptul că AI-ul face deposedări perfecte şi nu oferă şansa de lovituri libere, dar şi de animaţiile de alergare şi de Impact Engine, pe care mulţi nu le consideră chiar naturale. Există de asemenea şi probleme tehnice grave pe unele sisteme.

Jocul se va lansa pe 27 Septembrie. Desigur, varianta finală va fi ceva mai finisată şi de asemenea trebuie să ne aşteptăm la patchuri odată cu lansarea jocului.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.