FIFA 12 Demo, disponibil de astăzi (Update: Soluţii pentru bug-uri)

UPDATE 1: Installer-ul Demo-ului este momentan un dezastru. Dacă pe calculatorul pe care s-a descărcat demo-ul există deja FIFA 11 instalat, FIFA 12 Demo pur şi simplu nu se poate instala. Din fericire a apărut şi o soluţie simplă pentru acest conflict între FIFA 11 şi FIFA 12 Demo. Descărcaţi acest fişier şi apoi îl rulaţi cu dublu-click. Asta ar trebui să rezolve problema. Între timp EA au declarat că au luat cunoştinţă de problemă şi că vor lansa o nouă versiune a demo-ului, fără astfel de probleme, cel târziu mâine.
UPDATE 2: Dacă nu vă porneşte jocul, sunt mari şanse ca acest lucru să se întâmple din pricina unui alt bug din varianta Demo, care face ca jocul să nu pornească dacă aveţi gamepad-ul conectat. Există o soluţie şi pentru asta. Descărcaţi acest fişier şi dezarhivaţi-l în Documents/FIFA 12 . (Dat fiind că sunt foarte special şi norocos, eu am întâmpinat ambele probleme.) Dacă nu merge nici cu acel fişier, încercaţi cu acesta (e fişierul meu din FIFA 11, îmi merge perfect în 12 Demo).

———————————————————–

Suntem în 13 septembrie, iar asta înseamnă că este ziua cea mare pentru cei care abia aşteaptă să se joace cu noul Impact Engine sau Precision Dribbling al lui FIFA 12. Demo-ul ce tocmai a fost lansat (click pentru download – 1.5 gb) conţine un stadion şi  şase echipe, iar meciurile sunt organizate în reprize de 3 minute.

Cea mai bună veste pentru fanii PC este că anul acesta este primul an în care varianta FIFA 12 PC va fi identică cu cele de XBox 360 şi PS3.

Meciurile se desfăşoară pe stadionul Etihad Stadium (al lui Manchester City) iar echipele incluse în demo sunt:

  • Barcelona
  • Arsenal
  • Man City
  • Marseille
  • Dortmund
  • AC Milan

Jocul se va lansa pe 27 septembrie pe toate platformele moderne pe care ţi le poţi imagina.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.