Au fost anunțate jocurile lunii octombrie pentru abonații Playstation Plus

Au fost anunțate jocurile lunii octombrie pentru abonații Playstation Plus. Fie că deții un PS4 sau PS5, dacă ești abonat PlayStation Plus te poți bucura de noile jocuri ale lunii octombrie. Iată cele 3 titluri anunțate:

  • The Callisto Protocol (PlayStation 4, PlayStation 5)
  • Farming Simulator 22 (PlayStation 4, PlayStation 5)
  • Weird West (PlayStation 4, PlayStation 5)

The Callisto Protocol este un joc third-person de tip survival horror, plasat cu 300 de ani în viitor, în care Jacob Lee încearcă să evadeze dintr-o închisoare de maximă siguranță situată pe Jupiter.
Pentru a evada, Jacob are de a face cu deținuții penitenciarului, niște creaturi monstruoase care evoluează tot mai mult pe măsură ce el își croiește drumul spre a-și recăpăta libertatea, folosind o combinație de împușcături și lupte.

Farming Simulator 22 este un joc simpatic în care îți asumi rolul unui fermier care își construiește propria ferma într-un mod cât mai creativ. Farming Simulator 22 îți pune la dispoziție o varietate mare de activități specifice unei ferme, precum agricultura, creșterea animalelor și silvicultura.

Weird West este un joc de tip RPG în care acțiunea se situează în Vestul Sălbatic și în care persoanajele, adică oamenii legii și pistolarii, împart granița cu creaturi fantastice. Jocul are o perspectivă izometrică și permite o multitudine de stiluri de joc, lumea fiind una de tip sandbox. Deși ai libertatea de a face aproape orice vrei în joc, trebuie să știi că acțiunile tale vor avea consecințe care nu pot fi anulate.

Și dacă nu ai făcut-o deja, nu uita că mai ai timp până pe 2 octombrie să-ți descarci jocurile lunii septembrie: Saints Row, Black Desert – Traveler Edition și Generation Zero.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.