Counter Strike 2 (CS2) a fost anunțat oficial!

Nu mai bine de 11 ani au trecut de când s-a lansat Counter Strike: Global Offensive, așa că cei de la Valve s-au gândit că ar fi un moment oportun să anunțe oficial Counter Strike 2 (CS2), spre deliciul fanilor.

Bazat pe noul lor engine Source 2, ni se promit o serie de îmbunătățiri atât pe partea grafică, cât și pe cea de gameplay. Voi enumera câteva dintre ele mai jos.

Tick rate îmbunătățit

Chiar dacă nu se poate spune că tick rate-ul era așa de problematic, erau momente în care exista un mic delay între input-ul jucătorului și ceea ce înregistra server-ul. Acest aspect a fost considerabil îmbunătățit prin implementarea unui așa zis sub-tick, astfel încât orice acțiune este preluată instant în sistem.

Tehnic vorbind, fanii au cerut un tick rate mult mai mare și Valve a spus că îl scot de tot. Vorba aia: “I see this as an absolute win.”

Smoke effect îmbunătățit

Ținând cont de faptul că grenadele fumigene sunt o mecanică de bază în gameplay-ul din Counter Strike, dezvoltatorii s-au gândit să îmbunătățească fumul generat de către acestea, fie că vorbim de felul în care interacționează cu mediul înconjurător, cât și cum poate fi influențat de acțiunile jucătorilor.

“Mape” îmbunătățite

Fiind considerat câmpul de luptă pe care ar trebui să îl știți din scoarță în scoarță, hărțile din Counter Strike 2 (CS2) vor primi un grad variat de tratament cosmetic, în fucție de situație.

Cele clasice (Dust2, Train, Mirage), catalogate drept “Touchstone“, vor fi luate doar un pic la pilă în ceea ce privește iluminarea și personalitatea lor, dacă îi pot spune așa. Cele care necesită câte mici permutări și aranjamente (Nuke, Ancient) pe sistemul de randare sunt catalogate drept “Upgrades” și cele care sunt refăcute complet (Italy, Overpass) intră la categoria “Overhauls”.

Upgrade gratuit la Counter Strike 2

Probabil cea mai importantă veste pentru toți jucătorii, veți putea face upgrade gratuit de la Counter Strike: Global Offensive, fiind transferat automat întreg inventarul vostru și actualizat la zi din punct de vedere vizual.

Încă nu fost anunțată o dată oficială de lansare, dar se estimează undeva pentru vara anului 2023. Până atunci, se vor desfășura o serie de sesiuni de teste pentru un număr limitat de oameni. Mai multe detalii puteți regăsi aici.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.