Au apărut cerințele de sistem pentru Atomic Heart!

Pe data de 21 februarie 2023 urmează să se lanseze un titlu un pic mai deosebit când vine vorba de atmosfera și timeline-ul în care se desfășoară.

Este vorba de Atomic Heart, un doppelganger al lui BioShock, daca îi pot spune așa, deoarece acțiunea are loc într-o realitate alternativă din anii 1950, unde personajul principal, Major Nechaev, este trimis într-o societate utopică de tip sovietic intitulată Facility 3826, pentru a descâlci ițele dezastrului cauzat de către o inteligență artificială luată pe ulei mai rău decât turbina unui motor diesel.

În altă ordine de idei, dezvoltatorul jocului, Mundfish, a publicat cerințele de sistem pentru Atomic Heart. Un aspect de menționat ar fi faptul că acele minimum FPS pe care le vedeți în tabel sunt măsurate în zonele din joc care sunt doldora de inamici și acțiune, ceea ce înseamnă că e posibil chiar și cu un GTX 960 de acum 9 ani să treceți lejer de 30FPS. Într-adevăr, ideal ar fi să avem un 60FPS constant pentru o experiență de gaming cât mai bună.

Cu 1080ti-ul meu, conform tabelului m-aș încadra undeva la 1080p, high settings, 60FPS, dar o să îmi încerc norocul si pe ultra settings, să vedem ce se întâmplă. Voi unde vă încadrați?

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.