Returnal se lansează pe PC pe 15 februarie. Află care sunt cerințele de sistem!

PlayStation și Housemarque au anunțat că Returnal devine disponibil pe PS începând cu 15 februarie 2023. Anunțul a venit sub forma unui articol pe blogul PlayStation și a unui teaser publicat pe YouTube, la doar două luni după ce a fost dezvăluit faptul că jocul va lăsa în urmă exclusivitatea pentru PS5. 

Pe lângă data lansării, Sony a dezvăluit și câteva informații despre caracteristicile specifice variantei pentru PC. Returnal va beneficia de suport pentru Nvidia DLSS și AMD FSR, Nvidia Image Scaling, umbre și reflexii ray tracing și RT. De asemenea, au fost adugate și două formate noi pentru display: Ultrawide la 21:9 și Super Ultrawide la 32:9. Cât despre periferice, titlul poate fi jucat cu tastatură și mouse dar desigur, Sony recomandă un controller DualSense pentru o experiență cât mai bună. 

Și dacă tot am ajuns la ideea de experiență, uite ce componente îți trebuie pentru a te juca la setări High: un GPU NVIDIA RTX 2070 Super (8 GB)sau AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB), procesor Intel i7-8700 (6 core 3.7 GHz) sau AMD Ryzen 7 2700X (8 core 3.7 GHz) și memorie RAM 16GB DDR4 (valabil și pentru Low sau Medium). Pentru stocare vei avea nevoie de 60GB indiferent de setări. Bineînțeles, recomandat ar fi pe un SSD. 

Iată lista completă de cerințe pentru Returnal:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.