Forspoken se lansează în câteva zile. Află dacă trebuie să-ți cumperi alt PC ca să-l joci!

Ne despart doar câteva zile de lansarea lui Forspoken, noul titlu AAA al celor de la Square Enix. Pentru a ne pregăti și mai bine pentru marea premieră, studio-ul a publicat pe Twitter cerințele de sistem pentru gamerii care aleg să-l joace pe PC, dar și un nou teaser care prezintă cele mai importante elemente grafice. 

Ne așteptam la cerințe destul de mari, având în vedere că este unul dintre primele jocuri special concepute pentru următoarea generație de hardware și va fi lansat doar pe PlayStation 5 și PC. Ce-i drept, dacă vrei să-l joci la calitate Ultra, adică 4K/60 fps, vei avea nevoie de un PC high-end. Square Enix și Luminous Productions îți recomandă în cazul asta cel puțin un procesor AMD Ryzen 5 5800X sau Intel Core i7-12700K, o placă video Radeon RX 6800 XT 16GB sau RTX 4080 16GB și memorie RAM 32GB. 

Dacă te mulțumești cu rezoluție 720p și 30 fps, problemele tale se diminuează considerabil. Pentru acest scenariu vei avea nevoie de un AMD Ryzen 5 1600 sau Intel Core i7-3770, o placă video Radeon RX 550XT sau GeForce GTX 1060 și minim 16GB memorie RAM. 

Jucătorii pe PC care au o configurație potrivită vor putea beneficia de o grafică impresionantă și mai multe funcții noi. Jocul beneficiază de suport DirectX 12 Ultimate, Auto HDR, DirectStorage și Dynamic refresh rate (cu Windows 11), timp de încărcare ultra rapid grație suportului oferit pentru SSD-urile Samsung, dar și AMD FidelityFX Super Resolution și AMD FSR 2. În plus, dacă ai un monitor ultrawide ai de asemenea suport asigurat până la un aspect de 32:9. 

Nu uita, Forspoken se lansează în mai puțin de o săptămână, pe 24 ianuarie – pe PC și PS5. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.