Au fost publicate cerințele de sistem pentru Hogwarts Legacy. Vezi dacă PC-ul tău e pregătit!

Hogwarts Legacy își va face apariția în mai puțin de o lună pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Ca atare, Warner Bros. Games și Avalanche Software au publicat pe Twitter în cursul zilei de ieri toate cerințele jocului – de la cele minime, până la Ultra 4K. Nu de alta, dar se apropie momentul în care gamerii care au mai multe posibilități să aleagă între varianta pentru consolă sau cea pentru PC. 

Vestea bună este că cerințele minime pentru Hogwarts Legacy sunt destul de decente, solicitând un procesor quad-core, 16 GB RAM și o placă video Radeon RX 470 de la AMD sau GeForce GTX 960 4GB de la Nvidia. Atenție însă, dacă ai o astfel de configurație te vei putea juca la o rezoluție 720p cu 30 FPS.

În cazul în care vrei să rulezi Hogwarts Legacy în 4K cu setările Ultra, condițiile se schimbă considerabil. În această situație vei avea nevoie de minim un RTX 3090 Ti sau un Radeon RX 7900 XT, împreună cu un procesor i7-10700k sau un Ryzen 5800X. Aceste specificații vor permite utilizatorilor să joace Hogwarts Legacy la 4K/60fps cu setări de calitate Ultra.

A, și încă ceva. Dacă știi că ai ceva probleme cu spațiul de stocare, e timpul să te apuci de curățenie. Pentru a instala Hogwarts Legacy pe PC, vei avea nevoie de nici mai mult nici mai puțin de 85GB. Cum spuneam mai sus, ai la dispoziție mai puțin de o lună pentru a face asta. Hogwarts Legacy se lansează pe 10 februarie 2023, pe PC și pe consolele PS5 și Xbox Series X/S. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.